2021. december 4., szombat

Boldog szülinapot, Egyetlenem!

 Drága Egyetlenem!

Annak idején, a meglepetés szülinapi bulidon arra kértem a meghívottakat, mondják el, milyennek ismertek meg Téged.

Most elgondolkodtam, milyennek ismerlek én Téged?

Puerto de la Cruz, 2021. 10. 23.



Emlékszem, már az első pillanttól kezdve elbűvöltél az udvariasságoddal, a lovagiasságoddal. Nem sokkal később mondtam Évi barátnőmnek, hogy irigylem a leendő feleségedet. Akkor még fogalmam sem volt, hogy magamról beszélek 😃 

Már akkor láttam Benned a csiszolatlan gyémántot, a rengeteg Értéket. És ez azóta is így van, csak azóta szerencsére már tapasztalatból beszélhetek.

Hihetetlen, mennyi Szeretet van Benned! Melletted dédelgetve érzem magam, mert kimutatod és gyakran ki is mondod, hogy szeretsz. Apró dolgok tanúskodnak a Szerertetedről, hétköznapi kicsiny tettek, és persze néha az Élet úgy hozza, hogy nagyobbakra is szükség van. Te ilyenkor is ott állsz mellettem. Végtelenül hálás vagyok érte, mert ilyenkor úgy érzem, erőt és biztonságot ad, hogy mellettem vagy, hogy együtt csináljuk végig.

A Fiaink születése óta megtapasztaltam, milyen csodálatos Édes-Apa vagy. Gyengédséggel, figyelemmel, odaadással vetted körül Őket születésük pillanatától kezdve – sőt, már pocaklakóként is. 

Imádtak Veled játszani, bolondozni, csintalankodni, én meg szerettem nézni, ahogy együtt huncutkodtok. Látványos volt, mennyire fontos vagy Számukra, mennyire várnak, és amikor hazaérkezel, akkor megrohamoztak a Szeretetükkel – Te pedig átadtad magad a közös játéknak. Jó volt látni ezt a Szeretet-cunamit, élveztem a pillanatot, ahogy a nyakadba ugrottak. Olyan erős kapcsolatot építettél ki Velük, amely most, kamaszkorukban is megtartja Őket, és lehetővé teszi az igazi, mély és értékes beszélgetéseket.

Néha elnézlek Benneteket együtt, és arra gondolok, hogy valóra vált a legszebb Álmom. Olyan Családom van, akikre számíthatok, amelynek a tagjai számíthatnak egymásra, akik bíznak egymásban, szeretik és megbecsülik egymást. Messze nem tökéletes, - de hiszen nem is vártam azt soha. Sokkal inkább fejlődésre képes, és ha kell, egymásért küzdő, egymást segítő.

Hálás vagyok a mérhetetlen türelmedért, gondoskodásodért, figyelmedért. A kitartásodért, a közös gondolkodásért, a rengeteg beszélgetésért. A nehéz pillanatokban is fennálló optimizmusodért, hogy segítesz meglátni a ragyogó, vonzó Jövőt, amelyért érdemes tovább haladni az Úton.

Hálás vagyok azért, hogy mindig elfogadtál olyannak, amilyen vagyok, és épp ez adott erőt és motivációt arra, hogy változzak, fejlődjek, haladjak tovább a saját Utamon.

Hálás vagyok a Sorsomnak, hogy Téged vezérelt melllém, hogy Te lettél a Férjem, a Párom, a Másik Felem.

Nagyon sok szeretettel kívánok Boldogságot, Egészséget, még nagyon sok éven át! Szeretlek!

Langkawi, 2019. 04. 28.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése