Köszönet GyermekeimértKöszönöm, Istenem, hogy olyan Gyermekeim vannak, akik nem engedik elfelejtenem, hogy egyszer én is voltam gyermek.

Köszönöm, hogy a nadrágzsebük mindig tele van Kincsekkel: kövecskékkel, faág darabokkal, kagylókkal.

Köszönöm, hogy a ruhájuk mindig tele van az óvodából-iskolából haza hurcolt homokkal.

Köszönöm, hogy újra és újra kiszakad a nadrágjuk és sáros a csizmájuk – mert így tudom, hogy boldogan, önfeledten játszanak, és nem a ruhájukra ügyelnek kínosan.

Köszönöm, hogy maszatos a szájuk, arcuk, kezük, és az asztal, - mert fontosabb számukra, hogy élvezettel egyék, amit Eléjük tálalok, mint az, hogy szépen egyenek.

Köszönöm, hogy állandóan hívnak játszani, és folyton nyúznak, „Mami, gyere, nézd meg!” – mert így érezhetem, mennyire fontos számukra, hogy részt vegyek abban, amit csinálnak.

Köszönöm, hogy egész nap „be nem áll a szájuk”, mindent elmesélnek, mindent megkérdeznek – mert így lehetek az Életük FONTOS RÉSZE.

Köszönöm, hogy felmutatják számomra, milyen az, amikor az Ember nem hallja meg, ha hívják - mert annyira bele feledkezik abba, amit ÉLVEZETTEL csinál.

Köszönöm, hogy megmutatják nekem: az Élet értelme NEM a rend rakás, a takarítás, a mindent élére állítás - sokkal inkább az EGYÜTT-LÉT, az öröm és a nevetés.

Köszönöm, hogy ráébresztettek: vannak fontosabb dolgok is, mint hogy „MINDIG, MINDENT egészségesen”.

Köszönöm, hogy rádöbbentettek, az együttérző figyelemnél, a beszélgetésnél és a közös játéknál kevés fontosabb dolog a Világon. És hogy mindig lehet játszani, bármiről is van szó.

Köszönöm, hogy én lehetek az az Ember, aki segít két ilyen Csodálatos kis Ember-palántának Élete indulásánál.

Köszönöm, hogy mindennel tanítanak, amit tesznek, amit mondanak.

Köszönöm, hogy éppen Őket adtad mellém Tanítóként és Segítőként – hiszen Ők mutatják meg számomra legtökéletesebben, miben szükséges még fejlődnöm.

Köszönöm, hogy olyan motivációt adnak számomra, ami a legerősebb a Világon – hiszen Értük képes vagyok Fejlődni, szembe nézni a Félelmeimmel, és megtenni sok mindent, amit lehet, hogy egyébként nem tennék meg.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!