Köszönet FérjemértKöszönöm, Istenem, hogy olyan Embert adtál mellém Társként, Aki mindig emlékeztet arra: lehet MÁSKÉNT is látni - érezni - érteni a Világot.

Köszönöm, hogy sok mindenben annyira MÁS, mint én – és ezzel folyamatosan a megismerésre, alkalmazkodásra, elgondolkodásra, Fejlődésre késztet engem.

Köszönöm, hogy annyira HASONLÓ, mint én, - így nem tudja helyettem megoldani a problémáimat, és megérti, átérzi gondjaimat.Köszönöm, hogy bizonyos területeken nagyon MÁS AZ ÉRDEKLŐDÉSÜNK, az elgondolásunk – így előttem is rendszeresen új területeket nyit meg.

Köszönöm, hogy annyira HASONLÓ AZ ÉLET SZEMLÉLETÜNK, - ezért még veszekedni is jó Vele, hiszen érti, mire gondolok, mit érzek.

Köszönöm, hogy folyamatosan szembesít azzal: én sem vagyok tökéletes – miért várjam akkor ezt Tőle?

Köszönöm, hogy a felmerülő problémákra mindig EGYÜTT keressük a megoldásokat.

Köszönöm, hogy hisz bennem és kitartott mellettem a legnehezebb időkben is, amikor képtelen voltam megtalálni saját problémáimra a megfelelő megoldásokat.

Köszönöm, hogy elfogadja esendőségemet, gyengeségemet, és meglátja bennem a lehetőségeket, amiket talán én magam sem látok, vagy nem merek elhinni.

Köszönöm, hogy meghallgat, és segít, hogy a vállán mindig kisírhatom magamat, és erőt gyűjthetek mellette a tovább lépéshez.

Köszönöm, hogy megoszthatom Vele az örömömet, boldogságomat, és Ő is megosztja velem az élményeit és a sikereit.

Minihof Liebau 2018
Köszönöm, hogy a Társa lehetek mindenben, segíthetem, bátoríthatom, moshatok és főzhetek Rá, biztosíthatom számára a hátteret, a Családi Tűz melegét, amitől erőre kap, és kibontakozhat.

Köszönöm, hogy elfogadja, amit én tudok Neki nyújtani, mert így érezhetem, mennyire fontos vagyok számára, és Értékesnek érezhetem magamat Mellette.

Köszönöm, hogy VAN nekem, minden hibájával, hiányosságával, gyengeségével együtt – amelyek Tükröt nyújtanak számomra, miben és merre fontos tovább fejlődnöm-, és minden figyelmével, tudásával, tapasztalatával és erejével - amelyek a Szeretet és biztonság légkörét teremtik körém. 

Gyermekeim mellett Ő a legnagyobb Tanítóm a Világon!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!


A blogbejegyzésben saját fényképeimet használtam fel.