Családi kaland-regény. Rendhagyó utazási blog.
View this post on Instagram Készül a Roti, azaz a lepény az éjszakai piacon. Sósan (pl tojással és/vagy sajttal) és édesen (pl banánnal és/vagy nutellával) is eszik. Reggel-délben-este :-) A sósat általában csípős, sűrű szószal tálalják, amibe belemártogatják a kézzel leszaggatott lepény darabokat. A post shared by Mária Török (@htmarika) on Apr 25, 2019 at 7:38am PDT
Készül a Roti, azaz a lepény az éjszakai piacon. Sósan (pl tojással és/vagy sajttal) és édesen (pl banánnal és/vagy nutellával) is eszik. Reggel-délben-este :-) A sósat általában csípős, sűrű szószal tálalják, amibe belemártogatják a kézzel leszaggatott lepény darabokat.
A post shared by Mária Török (@htmarika) on Apr 25, 2019 at 7:38am PDT
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése