2018. február 8., csütörtök

Veldeni játékok

Ismét a családi csapatépítés egy módja.

Veldeni város felderítés, némi játszótéri játékkal vegyítve 😊

Hogy ez milyen móka! Igazi egyensúly és belső izomzat edzés.


A Veldeni játszótér remek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ez egy pörgő korong, amin nem is olyan egyszerű fent maradni, mert a felülete ferde. A Fiúk most éppen leültek, de egyébként mászkáltak a felületén.Ez pedig egy trambulin szerű felület középen, körülötte pedig átrendezhető idomok, amikre fel is lehet ugrálni, vagy mászkálni rajtuk.


Ez a fekvő hinta is remek mulatság, mindannyian kipróbáltuk.


Irtó jó lenne egy ilyen játszótér Tatán is.

Velden egyébként egy gyönyörű városka a Wörthi tó partján.Ebből a kastélyból hozzáépítésekkel hatalmas szálloda komplexumot varázsoltak.Érdekes látvány egy osztrák kisvárosban a pálmafa.A városka közepén megbúvó patak.

Kinek ajánlom Veldent?


Aki szereti a osztrák kisvárosok rendezett hangulatát. A hegyek és tavak találkozását. A tisztaságot. A kristálytiszta, harapni való levegőt. A tóparti sétányt kis padokkal, ahol beszélgetni és vásárolni egyaránt lehet. A kellemes be- és kiülős helyeket. A nagy kirándulásokat a csodás hegyekben. Vagy csak az autós túrákat a kilátókhoz.

Kis és nagy gyerekeseknek, párban utazóknak és egyedül állóknak egyaránt. 

A környék rengeteg látni és kirándulni, felfedezni valót tartogat - autóval, kerékpárral és gyalogosan is. Nézd meg a következő bejegyzéseimet is, többet is találsz a környéken található kirándulási lehetőségekből.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése